Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

NEON

Edhe pse kanë filluar të përdoren në fillim të shekullit të kaluar, reklamat me neon edhe sot janë aktuale dhe ndër më të kërkuarat. Për më tepër se 100 vjet kanë dëshmuar punën e vet si reklama ndriçuese. Nuk ka lloj të biznesit që në njërën apo tjetrën mënyrë nuk e ka përdorë neonin për të krijuar shkronja, produkte, logo, shenja dhe figura të ndryshme. Së këndejmi, Dukagjini Graf. ofron realizimin e cilës do formë të mundshme të reklamave ndriçuese me neon.