Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Inox

Apo siç e çuajmë ndryshe – çeliku, hyn në kategorinë e reklamave 3D ekskluzive të klasit të lartë, është material i rezistueshëm nga ndryshku dhe lagështia, mund të bëhen forma, madhësi dhe thellësi të ndryshme. Mund të luhet me ndriçim si përpara ashtu edhe mbrapa dhe poashtu të krijohen hije. Përdoret si për enterier ashtu edhe për eksterier.