Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

LED

Investim i mençur. Jetëgjatësi dhe shpenzim ekstrem i vogël i energjisë. Shfrytëzojeni dhuratën e teknologjisë së fundit. LED është shumë praktik, i përsosur për shkronja të vogla dhe në përgjithësi ndriçim në miniaturë, mirëpo çdo ditë e më tepër po shfrytëzohet për reklamat e të gjitha madhësive dhe formave. LED-i pa dyshim do të jetë e ardhmja e teknologjisë ndriçuese. Në anën tjetër, ne kemi një referencë të mirë dhe një ofertë të gjerë të llojeve dhe modeleve të reklamave të ndryshme të ndriçuara me LED