Për Ne

Ideja prapa Top-ReklamesDuke iu referruar stafit tonë profesional, teknologjisë së fundit që posedojm dhe teknikat më të sofistikuara të trendeve më të mira prendimore, ne jemi krenar që kemi mundë... më shumë

 

Klientët

Prishtinë

Rr. Bajram Kelmendi (Qendra e biznesit "DODONA") nr. 35

+377 45 663 445
+386 38 775 775
shikoje ne Google Maps