Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Kutitë Ndriçuese

Kutitë ndriçuese apo reklamat më të përhapura në treg janë zgjidhje standarde për reklamat e jashtme ndriçuese. Tek ne i gjeni me kualitet unik nga alumini me sipërfaqe nga plastika apo baneri dhe të ndriçuara me OSRAM. Ato tek ne janë në dy forma: me pleksi si dhe me baner për dimenzione të mëdha, të dyja kanë mundësi të shtypen me foto apo shkronja të prera me kater.