Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Të rrafshta

Hapësirat e brendshme apo enterieri më nuk do të jenë vetëm hapësira për punë teknike. Nëse dëshironi reklama apo logo nëpër hapësira të brendshme apo logo dekoruese në hyrje, reklamat 3D të rrafshta janë ideale. Këto reklama të mureve i japin jetë ambientit të punës. Ia japin një ndjesi të vërtetë entererit tuaj, dhe kështu i krijoni komoditet dhe përshtypje të paharrueshme konsumatorëve, punëtorëve dhe bashkëpunëtorëve që ju vizitojnë shpeshë. Me teknologjinë tonë për prerje ne ofrojmë 3D të rrafshta pa ndriçim si dhe me ndriçim LED.