Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Pick-Up

Makina që mbështillet më së tepërmi, gjithashtu me mundësi që të mbështjellet pjesërisht apo tërësishtë me fotografi e ngjyra. Edhe këtu kemi të njëjtën folje të përdorur si për Automobila, me rezolucion dhe mbrojtje të njëjtë. Montimi bëhet nga ekipi ynë profesional.