Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Vakum 3D

Teknologjia e Dukagjini Graf.it bashkon pasionin dhe idenë me plastikën e shtypin. Këto materiale ne i shkrijmë, i ftohim dhe i formësojmë në çfarëdo forme. Në sektorin 3D ne i shkrijmë shkronjat dhe logot që reklamës 3D i japin jetë dhe gjallëri që ju të keni përshtypjen e parë mbresëlënëse.