Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Alumin

Reklamat 3D nga alumini janë më të përhapurat, ofrojnë mundësi për lloje interesante, forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Ndriçimi është i tipit LED ku ofron laramani të ndriçimit bashkëkohor. Ndriçimi mund të jetë si para ashtu edhe mbrapa.