Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Autobus

Duke pasë parasysh lëvizjet e autobusëve lokal në qytete, e dimë që ata biejnë në sy tepër. Me mundësi që të mbështillet vetëm grafikë, tekst apo tërësisht me ngjyra e fotografi. Gjithashtu, pjesa e xhamave mbështjellet me folja me vrima të quajtur One Way Vision (shih te Shtypi Digjital). Folja është SEMI CAST e tipit AVERY GRAPHICS. Shtypet me rezolucion të madh 1440 x 1440 në Mimaki, dhe mbrohet me llak UV nga rrezet e diellit, lagështia dhe pluhuri. Montimi bëhet nga ekipi ynë profesional.