Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Kamioni me baner

Është një reklamë e fuqishme dhe mbresëlënse në lëvizje, e cila prezenton denjësisht produktin apo logon e kompanisë tuaj. Baner me kualitet të lartë shtypur në makinën industriale HP SCITEX XL 1500. Baneri pasiqë shtypet, lyhet me UV llak për mbrojtje nga rrezet e diellit, lagështia dhe pluhuri. Montimi bëhet nga ekipi ynë profesional.