Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Automobila

Me mundësi që të mbështjellet pjesërisht apo tërësisht me fotografi e ngjyra, folja është CAST e tipit AVERY GRAPHICS posaçërisht për lakesa dhe jetëgjatësi, shtypet me makinën me rezolucionin e lartë 1440 x 1440 dpi Mimaki. Folja lyhet me llak UV i cili shërben për mbrojtje nga rrezet e diellit, lagështia dhe pluhuri. Montimi bëhet nga ekipi ynë profesional.