Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Furgon

Gjithashtu edhe Furgoni është ndër më të mbështjellurit, me mundësi të mbështillet pjesërisht apo tërësishtë. Folja që përdoret këtu është e njëllojtë sikurse ajo për Automobila dhe Pikap. Montimi bëhet nga ekipi ynë profesional.