Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Tiketa vetëngjitëse

Me teknologjinë tonë shtyp + prerje, ne jemi në gjendje që pasi të shtypim grafikën me plot ngjyra në forma dhe madhësi të ndryshme, me precizitet të bëjmë prerjen në çdo formë të mundshme. Është material i rezistueshëm nga lagështia. Kjo është ideale për tiketa, grafika për dritare, grafika për automjete etj.