Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Billboard, Citylight, Megalight

Shpeshë nëpër qytete apo magjistrale keni hasur në postera të mëdhenjë të vendosur nëpër skaje të rrugës. Këto billborda, citylight-a dhe megalight-a janë hapësira ideale për kampanja, promovime apo reklamime të produkteve, logove dhe motove. Këto janë ndriçuese apo jo-ndriçuese. Ne për këto hapësira e bëjmë shtypin më kualitativ në kohën më të shkurt dhe me çmim më të arsyeshëm.