Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Folje Vetëngjitëse

Me siguri keni vërejtur nëpër lokale apo supermarkete produkte nëpër xhama, firma apo postera të ndryshëm. Ky material është folje e shtypur në Mimaki dhe me mundësi të montimit nëpër të gjitha xhamat e lokaleve, pjesëve të rrafshta etj. Montimi është profesional dhe bëhet nga ekipi ynë