Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Totem

Këto reklama ndriçuese janë të gjata dhe kryesisht të ngushta. Qëllimi është që të shihen nga distanca dhe nga kënde të ndryshme. Keni mundësi t'i shihni para hoteleve, përfaqësive, pikave shitëse, fabrikave, institucioneve e shumë të tjera. Ky lloj I reklamave prodhohet kryesisht duke I kombinuar aluminin, alukobondin, çelikun dhe pleksin, mirëpo varësisht nga kërkesa e klientit dhe lloji i veprimtarisë mund të arrijmë deri tek kombinimet shumë kreative dhe modelet inovative. Ndriçimi mund të bëhet me Neon, LED ose ndriçim nga distanca. Ne si kompani, përmes stafit të kualifikuar për dizajnim dhe prodhim, kemi mundësinë t'ju ofrojmë një produkt të tillë.