Shtyp Digjital ME SHUME
Autografika ME SHUME
3d Reklama ME SHUME
Reklama Ndriquese ME SHUME

Vakum Ndriçueset

Teknologjia e Dukagjini Graf. bashkon pasionin dhe idenë me plastikë dhe shtypin. Këto materiale ne i shkrijmë, i ftohim dhe i formësojmë në çfarëdo forme. Vakum ndriçueset punohen me seri nga 10 copë e më shumë. Janë dyanësore apo njëanësore me dimenzione të ndryshme dhe forma si rrethore, ovale, katrore apo katërkëndëshe. Gjithsesi, ka mundësi edhe të llojeve dhe formave të ndryshme me porosi.