Për Ne

Ideja prapa Top-ReklamesDuke iu referruar stafit tonĆ« profesional, teknologjisĆ« sĆ« fundit qĆ« posedojm dhe teknikat mĆ« tĆ« sofistikuara tĆ« trendeve mĆ« tĆ« mira prendimore, ne jemi krenar qĆ« kemi mundĆ«... më shumë

 

Klientët

Prishtinë

Rr. Bajram Kelmendi (Qendra e biznesit "DODONA") nr. 35

+377 45 663 445
+386 49 750 971
shikoje ne Google Maps